Agrarisch transport

Flexibel in agrarisch transport

Agrarisch transport vraagt om een flexibele transporteur die optimaal meebeweegt met de klant. Van der Horst Transport Hasselt B.V. uit Hasselt (Overijssel) is zo’n transporteur. Wij vervoeren diverse producten van het land richting de verwerkende industrie, ook als het om (ingrediënten voor) diervoeder gaat. Ook het transport van plant- en pootgoed is bij ons in betrouwbare handen.

Groenten van het land

Iedere teler weet dat oogsten een kwestie van snel handelen is. Ons snelle schakelen maakt dat er altijd een vrachtwagen met passende oplegger beschikbaar is wanneer de aardappelen, pompoenen, wortelen of andere (biologische) groenten als pastinaak en schorseneren van het land moeten. Ook begrijpen wij dat de planning anders wordt, als het weer en/of oogsten tegenzit.

Transport op maat

Voor iedere vorm van agrarisch transport bieden wij een passende oplegger. Zo zijn wij te benaderen voor het transport van losse aardappelen of andere gewassen die zich daar voor lenen. Ook hebben wij opleggers perfect voor het transport van gewassen in kisten of big bags op pallets. Zelfs voor het vervoer van agrarische machines bieden wij transport op maat.

Ook op zoek naar een flexibele transporteur die optimaal meebeweegt? Wij staan voor u klaar!   

Jan v.d. Horst Transport Jan v.d. Horst Transport