Certificering

Betrouwbaar in agrarisch transport

Van der Horst Transport Hasselt B.V. uit Hasselt (Overijssel) is niet alleen flexibel, maar ook zeer betrouwbaar waar het agrarisch transport betreft. Met onze NAO erkenning en GMP+ certificering garanderen wij hygiënisch transport van respectievelijk pootaardappelen en (ingrediënten voor) diervoeder.

NAO voor transport pootaardappelen

Als echte aardappeleters willen wij dat onze aardappelen met zorg worden geteeld. Bij die zorg hoort ook betrouwbaar transport van de pootaardappelen, die vervolgens bij de telers in de grond gaan. Wij zijn een NAO-erkende transporteur in het kader van het PCC Hygiëneprotocol Ringrot en dus bieden wij de garantie dat het pootgoed onder de best mogelijk omstandigheden wordt vervoerd.

GMP+ voor transport diervoeder

Als transporteur van (ingrediënten voor) diervoeder zien wij het belang van de kwaliteit en veiligheid van onze voedselketen, waarbij het voer dat onze dieren eten een belangrijke eerste schakel vormt. Onze GMP+ certificering toont aan dat wij gedurende het transport aan alle wettelijke voorschriften op onder andere het gebied van hygiëne voldoen. Wij zijn trots een bijdrage te mogen leveren aan het in ons land geproduceerde diervoeder met nagenoeg de hele wereld als afzetmarkt.

Ook op zoek naar een betrouwbare partner voor het transport van pootgoed en diervoeder? Bel ons!

Jan v.d. Horst Transport Jan v.d. Horst Transport